diumenge, 28 de febrer del 2016

6è Aniversari AMICUS Moto Grup - Vilafranca del Penedès










Per Jaqueton:


Un any més, AMICUS Moto Grupo va celebrar el seu Aniversari a la seva Seu…
Aquest any –i després de la vergonyosa feina que ens van fer els del Monterrey-, al Bar Restaurant Ronda de Mar.

Un any més, tot i que al matí ens varem llevar plovent, i la major part del camí la vam fer sota la pluja... la trobada fou un veritable èxit.
No tant com l’any passat, que vam aplegar més de vuitanta persones. Però si pensem que la pluja va afectar a tothom... omplir com vam omplir la Seu d’amics, va ser pràcticament com superar la fita marcada l’any passat...!

Un any més... ens van acompanyar els amics Motards, Birraiders, Halcones... i per primera vegada es van sumar Druïdes, i Segadors.
Convertint així l’esmorzar... en un aplec de colles i amics als que no podem fer altra cosa que agrair el detall, l’esforç, i l’alegria, de no voler perdre’s l’oportunitat de felicitar-nos... malgrat la pluja.

Pluja que no durà més de mig matí... però que per experiència sabem que amb això n’hi ha prou per que molts prefereixin quedar-se a casa. I per això –aquest any més que mai- vull expressar el meu agraïment vers tots i cadascun dels amics que el passat vint i vuit de febrer no van quedar-se a casa... i van venir a gaudir amb nosaltres del moment més especial de l’any.

Moltes gràcies...!!!





NaCluT!!!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada