diumenge, 24 d’abril del 2016

VIII Aniversario Corsarios MC ANOIA - Piera






Per en Jaqueton:


Com cada any, a finals d'abril, els amics de Corsarios MC ANOIA celebren el seu aniversari a Piera. I com cada any, AMICUS Moto Grupo -més auténtics que mai- vàrem assistir amb l'alegria que ens caracteritza...!!

Aquest any, amb un puntàs més gran que la bandera de Japó...! Ja que a l'hora dels cafetorros... vam entregar colors a un nou Membre! L'Oscar...!!
Estimat i respectat per tots... i que s'ha guanyat -com pocs- el dret, l'orgull, i l'honor, de lluir a la seva esquena el nostre HIPO.

Quelcom reservat només a esquenes ben sel·leccionades... je, je, je...

La Matinal, com sempre, va ser un autèntic èxit!! Però nosaltres -com sempre- no ens en vam poder estar de fotre una passejadeta per la fira que hi ha més a munt...

...i on sempre ens fotem alguna coseta gola avall. (I és que som "tragones" de mena, recollons...!!)


Un cop acabada la visita a la fira... vam fer camí a la Matinal, on ens vam acomiadar dels amics que allí hi havia.

Abraçades, petonarros... i AMICUS va fer cap a les motos per a replegar la colla, i seguir la ruta que ens tenia reservada el nostre Capità. Tornant per Esparreguera al nostre punt de sortida matinal... després de separar-nos de l'Oscar, la Nuri, i la Laia, que van fer cap a casa, per a dinar amb la family.

Nosaltres per altra banda, vam dinar a un lloc ben rebufó... on ens van fer un menú simpàtic i considerat, que vam engullir entre riures i conyes...!!

Després, ja se sap. La traumàtica separació... posant rumb a casa, i punt final a una sortida que ens duia l'alegria més gran per a una colla:

Guanyar un nou Membre... amb el que guanyavem -a banda de quantitat- qualitat...!!

Benvingut a la familia amic meu...!!



NaCluT!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada