diumenge, 22 de maig del 2016

BBQ a Ca l'Anna - Sta. Mª de Palautordera





Per en Jaqueton:


El passat dia 22... vam gaudir una de les trobades més esperades dels últims mesos, des que l'Anna i jo hem anat a viure al Montseny...!!

I es que poder convidar a casa a amics tant macos, atents, i... -qualsevol adjectiu quedarà curt per a descriure les qualitats i el sentiment que desperten en nosaltres-, no té preu.

No cal dir que vam trobar a faltar alguns companys que -per una o altra raó- no van poder asistir. Però tampoc cal dir que aquesta no serà pas l'única ocasió que ens reunirem... i ben segur que podrem gaudir -en un futur no gaire llunyà- de la seva companyia.


El temps ens va acompanyar satisfactòriament... ja que no va ser fins al final de la trobada, que no va començar a ploure.

La veritat -i no temo pecar en repetir-me- és que poder compartir un matí tant simpàtic, distret, i divertit... amb amics de debó, no està pagat amb diners...!!

Desitjant poder fer aviat una nova barbacoa a Ca l'Anna...

...i fer -si es pot- un ple com una casa de pagès...!!!

A tots... moltes, moltes, moltissimes gràcies per ser com sou, per omplir-nos el cor de joia amb la vostra alegria, i per permetre que ens sentim un xic més rics... amb la vostra amistat...

Fins la propera...!!!






NaCluT!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada