divendres, 27 de maig del 2016

Visita a Motards MG y Corsarios MC - Martorell - Rubí





Per en Jaqueton:



El 27 de maig, vam fer -com es costum de tant en tant, a aquesta colla...- una visiteta als amics Motards MG de MARTORELL.

En Jordi, l'Oscar, i jo mateix... ens vam trobar al punt de trobada que tenim al poble, i després de fotre'ns unes birres i una tapa d'orella, vam fer cap al local dels nostres amics.

He de dir que la resta de la colla no podia venir; però vam trobar a faltar especialment en Txetxu... ja que no va ser fins a l'últim moment, que no vam saber que no podría venir amb nosaltres. I això va ser un pal...

La visita a Motards, genial...!! Curta... ja que aquella nit teniem més visites que fer, i vam marxar just després de sopar... Pero sobretot per que no hi era tothom. (Ni per part nostra, ni per part d'ells) I per això prepararem -ben aviat- una nova visita-sopar-festa, per a gaudir com es mereixen, de la seva especial companyia...!!

Com he dit, d'allí vam marxar a una nova visita... als amics -i Padrins- Corsarios MC.

En aquesta ocasió -en comptes d'anar a Masquefa- vam anar a Rubí. Al Club House del capítol del Vallès Occidental...

...on ens vam fotre unes birres, tot compartint una nova nit de festa al local dels nostres amics.

Allí vam estar fins ben passada la una de la matinada, quan vam decidir acomiadar-nos dels nostres amics -i de nosaltres mateixos- tot posant rumb a casa...!!

A on vam tornar feliços i satisfets per les gratificants visites...

...però en el fons, tristos per no haver-les pogut compartir amb els companys que -malauradament- es van quedar a terra.


La propera la fotrem més grossa...!!

Oh, yeah...!!!



NaCluT!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada